Mircea Solcanu, veşti despre urmărirea penală privind infracţiunea de deţinere de droguri!

 
+2 click pentru
galerie

Mircea Solcanu a trăit în ultimii ani, departe de lumina reflectoarelor. În tot acest timp au apărut fel şi fel de informaţii negative, dar iată că fostul prezentator tv, nu are o viaţă chiar atât de rea cum s-a speculat.

Mircea Solcanu, în anii de anonimat, s-a ocupat atât de problemele personale, cât şi de cele legale. Acum, acesta poate răsufla uşurat, după ce a scăpat de acuzaţiile privind infracţiunea de deținere de droguri de risc pentru consum propriu. Fostul prezentator TV a fost anchetat de magistraţii de la Tribunalul din Constanţa, iar la sfârşitul anului 2018, mai precis pe 20 decembrie, aceştia au fost de acord sa renunţe la urmărirea penală.

Atunci când lucrurile, în sfârşit, au reintrat pe făgaş normal, Mircea Solcanu a primit o veste devastatoare. În aprilie, anul acesta, bunul său prieten, Răzvan Ciobanu a murit într-un grav accident rutier.

"Mă relaxez aici, e o zonă foarte frumoasă. De fiecare dată când am ocazia vin aici. (...) Uite cu asta îmi ocup timpul. Nu se scrie uşor. Cred că mi-era dor de mine. Era timpul să fac altceva. Am renunţat să mă uit la televizor. De 3 ani nu mă mai uit la televizor. Când mai prind câte un televizor mai spun: eu aş fi făcut aşa sau uite subiectul ăsta l-aş fi dat aşa. Eu nu am boala sticlei. Nu am regrete aşa mari, niciunul. Îmi mai spun uneori că aş fi putut face mai mult acolo. Nimeni nu greşeşte pe lumea asta, toată lumea învaţă”, a precizat Mircea Solcanu, acum doi ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest