Mirel Rădoi, reacţie după ce iubita lui Manea a fost atacată de un suporter! „Au lovit-o fără niciun motiv”

 

Incidentul după partida României de la EURO 2019 a făcut încojurul lumii. Vestea că iubita lui Cristi Manea a fost brutalizată de un suporter l-a lăsat pe Mirel Rădoi, fără cuvinte. Şi nu numai.

După ce a părăsit stadionul în lacrimi şi plină de sânge, Alina, iubita fotbalistului a mers la spital de urgenţă, acolo unde a avut nevoie de două copci, pentru rezolvarea rănilor. Printre cei care au comentat în urma episodului şocant, a fost şi selecţionerul României U21. Mirel Rădoi s-a arătat profund afectat de situaţie, mai ales că în aceeaşi seară, Naţionala a oferit numai momente de bucurie totală, pentru care niciunul dintre fotbalişti nu s-a putut bucura pe deplin!

"Îmi e greu să îmi găsesc cuvintele, un incident care nu își avea locul. Noi între noi, suporteri români, au lovit-o fără niciun motiv pe prietena lui Manea și chiar și pe un prieten de-al lor. Îmi e greu să vă spun ceea ce simt în acest moment, aș putea să spun cuvinte care mă pot depăși. Sper că cei care au făcut aceste gesturi să fie prinși și să nu mai aibă ce să caute pe aceste stadioane. Chiar am fost și am văzut-o pe prietena lui și nu arată deloc bine. Mă bucur că acum e bine, a fost dusă la spital, o să aibă două copci. E îngrozitor, teribil. În loc să ne bucurăm pentru că ne-am calificat la Jocurile Olimpice după 55 de ani, suntem într-o semifinală de Campionat European, apar astfel de episoade. Îmi pare rău, îmi cer scuze eu în fața lui Cristi Manea pentru ceea ce s-a întâmplat", a spus Mirel Radoi la conferința de presă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest