Mirela Vaida, 12 ani de căsătorie! Ce mesaj special i-a transmis soțului!

 

Mirela și Alexandru Vaida au sărbătorit 12 ani de când și-au unit destinele într-un restaurant din Snagov.

 

Mirela Vaida, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țară, are o carieră de succes, dar și o viață sentimentală împlinită. Ea moderează de câțiva ani emisiunea Acces Direct de la Antena 1, iar zilele trecute a împlinit 12 ani de mariaj cu Alexandru, prilej pentru a-i face o declarație specială.

 

Mirela și Alexandru Vaida au spus Da în fața ofițerului stării civile în 2009. De atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, rodul iubirii lor fiind cei trei copii, doi băieți și o fetiță. Cei doi au sărbătorit 12 ani de mariaj la un restaurant din Snagov și au avut parte de un tort special. Mirela Vaida a transmis și un mesaj. „Azi, 12 ani de căsnicie. La mulți ani nouă!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

 

Dacă Mirela este o persoană publică, de notorietate, nu același lucru se poate spune despre soțul ei, Alexandru. Acesta preferă o viață departe de lumina reflectoarelor, el neavând de altfel nici măcar conturi pe rețelele de socializare, după cum a povestit vedeta Antena 1 într-un interviu acordat revistei Viva acum doi ani: „El este un tip mai retras. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş, şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest