Mirela Vaida a comparat-o pe Vulpița cu Monica Gabor: „Nu a fost vreun model de moralitate”

 
+2 click pentru
galerie

După ce Veronica și Viorel Stegaru au fost concediați din emisiunea „Acces Direct”, Mirela Vaida a răbufnit, fiind de părere că celor doi li s-a făcut o nedreptate! 

Mirela Vaida susține că s-a exagerat foarte mult pe baza acestui subiect și că oamenii i-au criticat mai mult decât ar fi trebuit pe Vulpița și Viorel, din cauza statutului financiar, în timp ce alte persoanele publice, care nu fost deloc modele de moralitate, au trecut neobservate.

Moderatoarea emisiunii „Acces Direct” a făcut o paralelă neașteptată între cuplul din Vaslui și celebrul cuplu format din Monica și Irinel Columbeanu. Mirela Vaida a spus că cei doi au putut scăpa cu basmaua curată, în ciuda exemplului deloc pozitiv pe care l-au oferit unei mase mari de oameni, doar din simplul fapt că omul de afaceri era o figură importantă în România.

”Să ne amintim că nici Monica și Irinel nu au fost vreun model de moralitate. Ce ne învăța Monica? Dacă ești o fată tânără și te combini cu un bărbat mai în vârstă și care e miliardar, poți să fii și tu cineva? Acesta este un model în viață? Nu. A fost promovat peste tot. A spus cineva ceva? Nu. Dar de ce? Că Irinel venea de la Izvorani și Veronica vine de la Blăgești? Mie nu mi se pare normal. Am și spus-o în direct. Eu sunt un prezentator un pic mai asumat, de multe ori fac lucruri riscante. Mi le asum. În sensul că am atitudine. Atunci când se exagerează, tind să o spun și vreau să o spun!”, a spus Mirela Vaida la DC News TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest