Mirela Vaida a dat cărțile pe față! De ce „Acces Direct” nu mai apare live: „E cea mai bună decizie”

 

Mirela Vaida a dat cărțile pe față și a dezvăluit de ce emisiunea „Acces Direct”, unde este prezentatoare, nu mai apare live.

Mirela Vaida a dezvăluit că încă o persoană din echipa „Acces Direct” a fost infectată cu coronavirus. Iar imediat după confirmarea cazului, conducerea a luat decizia de a nu mai transmite emisiunea de astăzi, în direct, pentru binele tuturor.

Mai mult de atât, prezentatoarea TV a declarat că atât ea, cât și colegii ei, sunt bine, însă preferă în această perioadă să se protejeze. Se pare că niciunul dintre cazurile confirmate nu este grav, dat fiind că unii dintre cei infectați sunt asimptomatici.

”Noi suntem bine deocamdată. E adevărat că cei mai mulți dintre colegii care au intrat în izolare sunt asimptomatici, iar cei care au fost confirmați cu coronavirus se simt bine. Au o ușoară durere musculară, unii dintre ei, iar ceilalți spun că tușesc, dar nu este nimic grav, încât să fie nevoie de internare la ATI. Înțeleg că țin legătura cu cei de la DSP și sunt contactați”, a declarat prezentatoarea TV.

De asemenea, Mirela Vaida a ținut să precizeze că situația este sub control, iar decizia conducerii este cea mai potrivit în contextul actual.

”Situația este sub control. Sper ca toți colegii care sunt în izolare, inclusiv eu, să vă dăm vești bune, să ne simțim bine ca și până acum. Până la urmă este o perioadă pentru toată lumea, nu este o excepție. Suntem niște oameni care vin zi de zi la muncă și suntem expuși. Din cauza acestei situații am intrat mai devreme în vacanță. Este cea mai bună decizie”, a mai zis ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest