Mirela Vaida are în plan să devină iar mama: ”Avem gemeni în familie!”

 

Îndrăgita prezentatoare TV consideră că e momentul optim pentru a face din nou copii, având în vedere că dacă ar mai aștepta ar crește diferența de vârstă față de Tudor, ultimul născut.

 

Mirela Vaida are, fără îndoială, o familie frumoasă: un soț care o iubește și trei copii minunați. Prezentatoarea TV are doi băieți, Vladimir și Tudor, dar și o fetiță, Clara. Ea a dezvăluit că își dorește să mai aducă pe lume un copil sau chiar doi, gemeni. Artista se descurcă de minune cu creșterea micuților și se gândește că trebuie să rămână însărcinată cât mai repede, pentru că nu vrea ca diferența dintre cei mici să fie prea mare.

 

„Avem gemeni în familie, a avut bunica mea gemene, chiar dacă nu au trăit, din păcate, că așa erau vremurile, dar a născut două fetițe gemene pe cale naturală. Atunci sunt șanse. (...) Tudor a făcut 3 ani în aprilie. Dacă nu ne-am apucat încă, mai trece un an cel puțin până îl faci, se face diferența prea mare. Și, după aceea, te obișnuiești cu ei mari. Nu îți mai vine să o iei de la capăt. Dar, niciodată nu spunem niciodată”, a mărturisit Mirela Vaida, pentru playtech.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest