Mirela Vaida, dezvăluiri incredibile din culisele fenomenului „Vulpița și Viorel”

 

Mirela Vaida a vorbit fără perdea despre succesul din spatele fenomenului „Vulpița și Viorel” și despre controversele din jurul emisiunii, odată cu expunerea celor două personaje. 

Prezentatoarea de la „Acces Direct” a dezvăluit că nu se aștepta ca povestea Vulpiței și a lui Viorel să fie atât de interesantă pentru publicul român, însă totodată consideră că autenticitatea și viața acestor oameni simpli a reușit să demonstreze încă o dată că întâmplările reale, întotdeauna, vor prima în fața celor regizate.

„Noi aducem oameni ca ei mereu la Acces Direct. Este o emisiune cu preponderenţă despre oamenii simpli, cu probleme ca ale lor, despre care nu se ştie mare lucru sau care nu primesc ajutor. E vorba despre povestea lor. A început cu o minciună... Cazul Vulpiţei a fost un fenomen pe care nu mi-l pot explica, sau poate că pot, aşa cum şi-l explică fiecare român”, a declarat Mirela Vaida pentru revista VIVA.

Mai mult de atât, Mirela Vaida a mărturisit că încă este uluită de faptul că viața Vulpiței și a lui Viorel încă reprezintă un interes pentru oamenii din fața micilor ecrane, după trei luni de la prima filmare cu cei doi.

"Ce a reuşit Vulpiţa este inexplicabil. Nişte oameni simpli, care şi-au complicat viaţa într-un mod la care nu se aştepta nimeni.  Că lumea se uită, ne-o arată cifrele. Suntem lideri incontestabili de audiență de 14 săptămâni, pe toate segmentele de public. Cum vă explicaţi că toată lumea îi urăşte, dar toată lumea îi priveşte?”, a mai adăugat vedeta pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest