Mirela Vaida, mesaj emoționant de Ziua Națională a României: „Acasă e aici, în vatra noastră”

 

Mirela Vaida a transmis un mesaj emoționant pentru toți românii cu ocazia zilei de 1 decembrie. 

Astăzi este o zi emoționantă pentru toți românii, indiferent cât de departe s-ar afla de casă. La data de 1 Decembrie, începând din 1990, este sărbătorită Ziua Naţională a României. În 1918, Adunarea Naţională de la Alba Iulia adopta rezoluţia Unirii Transilvaniei, Banatului, Crişanei şi Maramureşului cu România.

Vedetele din România au transmis mesaje emoționante cu ocazia acestei zile speciale. Mirela Vaida a publicat pe pagina ei de Facebook un mesaj pentru toți românii, fie ei plecați departe de locurile natale. Vedeta s-a fotografiat alături de fiica ei, ambele îmbrăcate în portul național. 

"La mulți ani, România! La mulți ani, români de pretutindeni! Să fim uniti, împliniți, sănătoși, să nu ne uităm rădăcinile, neamul din care venim, tradițiile, doinele, poeziile! Să ne creștem copiii în credință fata de Dumnezeu, să-i învățam să-și iubească limba, bunicii, tara, folclorul! Oriunde ne vă purta destinul, să nu uitam niciodată cine suntem: un popor bogat, sufletist, iubitor de familie, de tradiție, de neam. Și, oricât am fi de departe, să nu uitam că "acasă" trebuie să ne adunam întotdeauna! Acasă e aici, în vatra noastră, Romania! La mulți ani, romani, oriunde v-ați afla! Dumnezeu să fie cu noi, cu fiecare, în fiecare ceas! La mulți ani, Romania”, a scris Mirela Vaida pe Facebook. 


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest