Mirela Vaida, noi declarații după ce a explicat motivul pentru care „Acces Direct” nu va mai fi live o perioadă: „Stăm cu frica în sân”

 

Mirela Vaida a făcut noi declarații după ce a explicat motivul pentru care „Acces Direct” nu va mai fi live o perioadă. Prezentatoarea TV a intrat în direct pentru Antena Stars și a dezvăluit ce se întâmplă la ora actuală echipa ei, după ce colegii săi de emisiune au fost infectați cu coronavirus.

Mirela Vaida a dezvăluit că motivul pentru care emisiunea pe care o prexzintă nu va mai fi live o perioadă, este pentru că anumiți colegi de-ai săi au fost depistați pozitiv cu coronavirus, iar decizia conducerii a fost să sisteze filmările.

„Așa cum știti, săptămâna trecută cei doi invitați permanent în ultimele luni în emisiune au fost depistați pozitiv cu coronavirus, așa încât toți cei care au intrat în contact direct cu ei au fost izolați”, a transmis Mirela Vaida, prin Skype, la „Antena Stars”.

Cum se simte Mirela Vaida

Din fericire, Mirela Vaida nu a interacționat cu colegii care au fost infectați cu COVID-19, astfel că le-a transmis fanilor că deocamdată se simte bine și nu a prezentat niciun simptom. Chiar și așa, prezentatoarea TV a mărturisit că stă cu o teamă, dat fiind că nu știe ce se poate întâmpla în perioada următoare.

„Eu mă simt foarte bine, nu am absolut niciun simptom, copiii mei se simt foarte bine. Stăm cu frica în sân, pentru că nu știm ce se poate întâmpla în următoarea perioadă. (...) Voi sta în izolare 14 zile. (...) Doamne ferește, să nu fiu nevoită să vă dau alte vești. Deocamdată toată lumea e bine”, a continuat Mirela Vaida.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest