Mirela Vaida tună și fulgeră după ce a primit somație de la CNA! „Lăsați-mă să spun realitatea din România” VIDEO

 

Mirela Vaida este foc și pară după ce a primit o somație de la Consiliul Național al Audiovizualului. Profitând de faptul că era în direct, la “Acces Direct”, celebra prezentatoare a răfubnit și a spus tot ce a avut pe suflet, vizavi de ce i s-a întâmplat.

Extrem de revoltată de gestul celor de la CNA, Mirela Vaida a dezvăluit că a primit o somație acasă, din cauza unor lucruri pe care le-a spus la adresa Vulpiței și a lui Viorel. Totul a fost declanșat de faptul că prezentatoarea TV a vorbit de neputința oamenilor din mediul rural de a se îngriji, așa cum ar trebui, în contextul pandemiei, din cauza lipsei unor instrumente de bază precum apa și săpunul.

„CNA-ul îmi dă somație pentru că eu mi-am propus să spun că multă lume din mediul rural nu are apă și săpun ca să spele pentru Coronavirus”, a spus Mirela Vaida, în timpul emisiunii.

„Faptul că dați somație pentru că eu îmi permit să spun niște realități din România este dreptul dumneavoastră, dar mi se pare exagerați. Vă spun cu toată asumarea, eu, nu Acces Direct, nu Antena 1, sunt revoltată pentru că este o realitate pe care nu o vedeți.”

Mirela Vaida a mai adăugat că în subiectul Vulpița și Viorel nu a fost niciodată vorba de o degradare umană, ci toată echipa „Acces Direct” a ajutat-o și a îndrumat-o pe Veronica Stegaru cât de mult au putut.

„Realitatea este că mulți copii din România mor de foame și n-au cu ce să se spele. Mai dați-mi o amendă, o să o plătesc din salariul meu pentru care muncesc”, a mai spus Mirela Vaida.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest