Miron, file din poveste. Amintiri din dragostea tumultoasă

 
+2 click pentru
galerie

De 30 de ani, Miron Cozma se iubeşte cu Marinela Niţu la fel ca-n prima zi! Nici după trei decenii de relaţie, fostul lider al minerilor nu s-a săturat de femeia vieţii lui.

I-a închinat nenumărate poezii de dragoste, a iubit-o necondiţionat, iar ea a stat alături de el la bine şi la rău. Miron Cozma continuă să fie fascinat de iubirea vieţii lui. Flacăra pasiunii a fost întreţinută mai ales datorită Marinelei care continuă să aibă lipici la bărbaţi.

Luceafărul Huilei nu îşi mai încape în piele de mândrie când e la braţul brunetei şi nu a ratat nicio ocazie să se afişeze cu ea în public.

„Marinela este o femeie foarte frumoasă şi am vrut să vadă toţi bărbaţii un corp frumos, feminin. La începutul relaţiei o trimiteam în faţă, când ne plimbam pe Magheru, şi mă uitam din spate, o admiram, şi mă bucuram cum o fac şi alţii. Am o satisfacţie când văd c-o apreciază lumea. Cred că suntem predestinaţi, chiar dacă am fost o perioadă despărţiţi", a declarat Cozma.

Atât de mult o iubeşte Miron pe Marinela că pentru ea ar fi în stare de orice! Dar ca în oricare altă relaţie, şi cei doi porumbei au avut parte de obstacole. Cu toate astea dragostea învinge!

Marinela a divorţat de un conte bogat pentru Miron Cozma, a coborât din maşini de lux pentru o maşină ieftină luată în rate, dar a meritat. Frumoasa brunetă a găsit în iubitul ei susţinerea de care avea nevoie şi acum, la încurajările fostului lider al minerilor, s-a reapucat de cântat.

Iată, aşadar, că dragostea adevărată chiar există!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest