Misha, dezvăluiri despre adevărata relaţie cu Connect-R! Totul despre împăcarea celor doi: „Toată lumea mă întreabă”

 

Misha şi Connect-R continuă să facă valuri. Şi când spunem asta, nu ne referim la viaţa profesională, ci la cea personală. Chiar dacă au divorţat după cinci ani de mariaj, artiştii se afişează împreună, în continuare, motiv pentru care fanii acestora şi-au ridicat semne masive de întrebare vizavi de adevărata relație dintre ei.

În ciuda zvonurilor din media, Connect-R şi Misha au rămas în relaţii foarte bune, de dragul fetiţei pe care o au împreună, Maya. Cei doi au mărturisit în nenumărate rânduri că se înţeleg foarte bine, iar pentru că nu vor să îi lipsească nimci micuţei, merg împreună în vacanţe şi petrec cât mai mult în formula de trei.

Misha a dat cărţile pe faţă şi a dat răspunsul întrebării care îi macină pe fani. Mai precis: s-au împăcat sau nu cu Connect-R: "Toată lumea mă întreabă dacă ne-am împăcat. Atâta vă spun: eu tot divorţată sunt! Dacă asta vreţi să ştiţi. Avem o relaţie ok, după cum vedeţi", a Misha, potrivit click.ro.

Anunţul divorţului a fost făcut pe Facebook

Connect-R a fost cel care a dat vestea divorţului de Misha. Totul s-a întâmplat pe pagina de facebook: „Sunt aproape 2 ani de la divorț 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest