Misha, tot adevărul despre relația cu Connect-R! S-au reîmpăcat sau nu VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Nu este secret petnru nimeni faptul că în ciuda divorţului prin care au trecut, Misha şi Connect-R sunt extrem de apropiaţi. Atât de dragul fetiţei pe care o au împreună, cât şi datorită tuturor lucrurilor pe care le au în comun. 

Invitată în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, moderată de Mihai Morar, Misha a spus tot adevărul despre relaţia pe care o are cu tatăl fetiţei sale. Se pare, că cei doi nu s-au reîmpăcat aşa cum s-a tot vehiculat prin presa, dar au o relație foarte puternică de prietenie. Mai mult de atât, cei doi artişti ţin postul împreună şi îşi fac fotografii unul celuilalt, atunci când se află în vacanţe.

„Ne împacă presa în fiecare lună. S-au împăcat, s-au certat, deci asta este la ordinea zilei. Nu suntem un cuplu. Să ştii că şi Maya îmi face poze pentru instagram, nu doar Relu. Ţinem amândoi postul, am mâncat salată grecească, fară carne, fără multe lucruri. Dacă nu am fi avut lucruri în comun, nu am fi fost niciodată împreună.” a mărturisit Misha, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest