Miss Fitness Universe a devenit mamă pentru a doua oară! Prima imagine cu micuța Ancăi Bucur/ FOTO

 

Miss Fitness Universe a devenit mamă pentru a doua oară! Anca Bucur se afla în culmea fericirii și drept dovadă a publicat și prima imagine cu micuța sa!

Miss Fitness Universe trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. În cursul zilei de astăzi, Anca Bucur a adus pe lume cel de-al doilea copil. Nici bine nu a ieșit din sala de operație, că modelul a publicat prima imagine cu mândria ei de fată, însoțită de un mesaj extrem de emoționant.

A născut natural

Anca Bucur și-a anunțat admiratorii de pe conturile de socializare că a născut natural și nu totul a decurs conform planurilor. Miss Fitness Universe este extrem de fericită și mândră din cale-afară de micuța ei sănătoasă tun.

”Sunt deja cateva ore, de când fetița noastră a venit pe lume, natural, iar eu nu mai pot de fericită ce sunt! ️ Am o energie de îmi vine sa mișc munții din loc! 😁💃 Promit să revin totuși cu mai multe detalii și către voi, după ce ne hrănim și odihnim puțin. Suntem bine amândouă ❤️, a scris Miss Fitness Universe.

Așa cum era de așteptat, nici bine nu a publicat imaginea, că fanii Ancăi Bucur „i-au blocat” telefonul cu sutele de mesaje de felicitare și de apreciere pe care le-a primit. Printre oamenii care i-au trimis cuvinte frumoase proaspetei mămici s-au numărat și Andreea Marin și Mihai Morar.

”Bun venit pe lume! Fericire, sănătate, soare în suflet, dragii mei!/ Sa va fie bucurie! Sa ii fiți iubire!/ Sa va fie bucurie! Sa ii fiți iubire!/ Felicitari!! Ma bucur enorm pentru voi!! Te super-imbratisez!! Hello baby girl!!”, sunt doar câteva dintre mesaje.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest