Misty, adevărul despre începutul relației cu Keo, atunci când artistul încă era cu Andreea Bălan: „El a făcut primul pas”

 

Multă lume a vrut să afle cum anume a început relația dintre Misty și Keo, atunci când artistul încă era împreună cu Andreea Bălan! Datorită interviului exclusiv pe care ni l-a dat cântăreața, am aflat atât cum s-au cunoscut, cât și cine a făcut primul pas, în povestea controversată de dragoste. 

Începutul relatiei dintre Misty și Keo a fost unul extrem de controversat, dat fiind că artistul era într-o relație cu Andreea Bălan! Chiar și așa, în ciuda dramei, cei doi au reușit să depășească toate obstacolele care li s-au pus în cale, iar acum sunt părinții unei fetițe minunate!

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Misty a dat din casă și a vorbit cu lux de amănunte despre relația pe care o are cu Keo, despre cum s-au cunoscut și cine a fost cel care a făcut primul pas!

Cum s-au cunoscut

Misty a dezvăluit că era o fană înfocată de-a lui Keo și era îndrăgostită lulea de „bărbatul misterios venit de la Geneva”, însă niciodată nu s-ar fi gândit că între ei doi ar putea fi ceva, dat fiind că Keo era iubitul Andreei Bălan și era mult mai în vârstă decât ea.

Dar altul le-a fost destinul, iar cel care a făcut primul pas a fost nimeni altul decât artistul!

”Eram puștoaică, aveam 17 ani spre 18, iar la vremea aceea jucam într-un serial pentru un post de televiziune și eram invitată la o emisiune. În acea emisiune era și Keo care cânta. Mai mult el pot să spun că a făcut primul pas, eu n-aș fi îndrăznit. Și la un moment dat a trimis toboșarul lui de la vremea aceea să-mi ceară numărul lui de telefon. Îl știam pe Keo, eram fană! Toată lumea îl știa. Toată lumea îl știa pe bărbatul misterios venit de la Geneva, eram îndrăgostită." a dezvăluit Misty pentru Antena Stars.

A văzut-o, a plăcut-o, i-a obținut numărul de telefon, iar după aceea au urmat întâlnirile! Chiar daca atât Misty, cât și Keo se aflau în relații diferite, chimia dintre ei a fost mult mai puternică decât ce trăiau alături de partenerii de la vremea aceea.

”Am stat un pic și pe gânduri dacă să-i dau numărul sau nu. Am ieșit, am luat masa în oraș și așa a început povestea! (...) Cel mai mult m-a atras telentul lui muzical și pasiunea lui pentru muzică. Este singurul artist care are un univers al lui și numai al lui, propriu și aparte”, a mai spus ea pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest