Misty, dezvăluiri despre nunta cu Keo: „Mi-aș dori să facem o mică petrecere”

 

Misty a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars în care a făcut dezvăluiri inedite despre nunta cu Keo. Cântăreața a dezvăluit de ce nu s-a căsătorit până acum cu artistul, deși își dorește să îmbrace rochia de mireasă.  

În ciuda tuturor controverselor care au existat în jurul relației lor, Misty și Keo formează un cuplu solid, un cuplu care a reușit să treacă peste toate obstacolele pe care le-au întâmpinat încă de la începutul poveștii de dragoste.

Chiar și așa, cei doi încă nu au făcut marele pas, iar Misty a dezvăluit și care a fost motivul din cauza căruia nu s-au casătorit încă, deși au și un copil împreună.

N-am găsit momentul și având în vedere că ne-am mutat la casă nouă, a venit pandemia, nici n-am apuca de amenajat pe acolo. N-am exclus acel lucru în viitor!”, a spus Misty pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, iubita lui Keo a dezvăluit că ceremonia pe care o vor face ca să își unească destinele va fi una destul de restrânsă, la care vor participa doar cele mai apropiate persoane din viața lor.

Artista a mărturisit că deși așteaptă momentul în care va putea îmbrăca rochia de mireasă, este de părere că dragostea pe care și-o poartă recirpoc îi unește, nu actul pe care urmează să îl semneze.

”Ce ne leagă pe noi e mai mult decât acel act la care nu ținem neapărat. Acum bineînțeles că și eu ca oricare altă femeie îmi doresc să îmbrac acea rochie albă frumoasă de mireasă, mi-aș dori să facem o ceremonie și o mică petrecere, nimic extraodinar. Tot ceva discret, între noi, familie și apropiați.”, a mai spus Misty la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest