Modul inedit în care Roxana Nemeș și-a sărbătorit iubitul, în carantină! A trecut peste restricții și i-a pregătit o surpriză!

 
+3 click pentru
galerie

Roxana Nemeș și-a sărbătorit iubitul, în carantină! Blondina a trecut peste restricții și i-a pregătit o surpriză partenerului de viață. Putem începe zicând doar că l-a dus la plajă... în sufragerie.  

Nu, nu! Roxana Nemeș nu se află în vreo vacanță exotică. Dacă priviți cu atenție, veți putea observa, că se află chiar în propria ei locuință. Motivul decorului a fost ziua de naștere a iubitului ei. Iar pentru că îl iubește la nebunie, blondina a vrut sa îi faca o surpriză partenerului său, cu toate că situația este una delicată în această perioadă și toată lumea este nevoită să stea acasă.

Roxana Nemeș a postat un mesaj, atât pentru urmăritori, cât și pentru iubitul ei. „De ziua iubitului meu, m-am gândit să-i aduc plaja acasă, că tot iubește el soarele, marea și plaja.. 😉🐚☀🌅🏖 Trebuia să fim în Malta acum, dar ne descurcăm și acasă! :)) Să-mi trăiești, iubire! 🥂, a scris Roxana Nemeș pe contul său de Instagram.

Ee! Iar când nevoia te împinge, devii creativ! Așa că Roxana s-a pus pe treabă și a organizat un mini-sejur de sufragerie, în toată splendoarea. Băuturi delicioase, fructe exotice, scoici și până și prosopul pe care l-a pus pe covor, ne amintește de soarele arzător al Mykonosului. A fost atentă la detalii, nu glumă!

Și cum să stai la plajă dacă nu ai toate accesoriile aferente? Așa că blondina și-a pus pe ea, cel mai sexy costum de baie: roșu ca focul! Ca să îi facă inima lui iubi să bată cu putere.

Dar asta nu este tot! Și meniul a fost unul cu grijă ales! Cel mai probabil, gătit cu dragoste, tot de Roxana. Nu ne dăm noi cu părerea de aptitudinile culinare ale vedetei, dar aperitivele sunt, cu siguranță, foarte gustoase, chiar dacă la aspect se mai putea lucra puțin.

Dar niște cărniță, cu niște castravecior murat, cu siguranță, iubi a fost tare încântat de surpriză! În orice caz, de apreciat gestul Roxanei. Chiar este o idee bună de a celebra zilele de naștere așa, in perioada de criză prin care trece toată planeta. Așa cum a gândit-o și vedeta! Pe principiul că dacă nu ajungem în mYKONOS, aducem noi Mykonosul la noi, în sufragerie.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest