Modul inedit în care Zac Efron și-a cunoscut noua iubită. S-ar fi mutat deja împreună

 

Zac Efron și-a cunoscut noua iubită într-un context cu totul și cu totul... inedit. Domnișoara de 25 de ani care i-a pus capac vedetei de la Hollywood nu seamănă deloc cu vechile cuceriri ale actorului, ci din contră.

Povestea de dragoste dintre Zac Efron și Vanessa Valladares pare rupă din filmele de dragoste. El, un star de cinema, râvnit de cele mai frumoase femei din lume, iar ea, barista la o cafenea din orașul Byron Bay.

Cum și-a cunoscut Zac Efron noua iubită

Se pare că între Zac Efron și Vanessa Valladares a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut în momentul în care actorul a intrat în cafeneaua în care ea lucra pentru a-și cumpăra o „licoare” pentru mai multă energie. Frumoasa șatenă a fost cea care i-a preparat-o, iar de acolo, până la un schimb de numere de telefon a fost un singur pas.

Potrivit informațiilor din presa internațională, Vanessa Valladares și-ar fi dat demisia de la cafeneaua cu pricina și s-ar fi mutat alături de actor. Zac Efron încă locuiește in chirie, în ciuda averii estimate la 25 de milioane de dolari.

Mai mult de atât, se zvonește ca starul de la Hollywood ar vrea să cumpere o proprietate în Byron Bay, adică în orașul în care a cunoscut-o pe noua iubită și în care a fost surprins, zilele trecute, plimbându-se de mână cu frumoasa iubită.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest