Moment neașteptat la concertul lui Puya: Ce l-a determinat pe artist să întrerupă spectacolul

 

Puya, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, a întrerupt un concert recent, în fața fanilor, dintr-un motiv neașteptat. În timpul unei piese, o domnișoară s-a urcat pe scenă și a început să danseze lângă artist. Însă, Puya i-a spus că nu poate să danseze cu ea, deoarece era însoțit de soția sa, Melinda, care se afla în public. El i-a cerut să părăsească scena și a continuat concertul singur.

Evenimentul a avut loc în fața fanilor prezenți la concertul lui Puya. Artistul este cunoscut pentru energia sa pe scenă și pentru interacțiunea sa cu publicul, dar în această situație, a decis să întrerupă momentul pentru a-și proteja relația și pentru a evita orice neînțelegeri.

Puya și Melinda sunt căsătoriți de 11 ani și au trei fete frumoase împreună. În timpul concertului, artistul i-a arătat publicului soția sa și a explicat că nu poate să danseze cu altcineva decât cu ea. Gestul său a arătat respectul pe care îl are față de familia sa și față de valorile sale personale.

”O vezi pe aia mică de acolo? E nevasta mea, nu ai cum să dansezi cu mine, deci nu ai cum, e imposibil! Lasă-mă, că eu știu să cânt singur, fără dansatoare”, i-a spus Puya dansatoarei.

În concluzie, gestul lui Puya de a-și proteja familia și de a-și respecta valorile personale este de apreciat. Chiar dacă a întrerupt momentul de pe scenă, a reușit să transmită un mesaj puternic publicului său despre importanța familiei și a relațiilor sănătoase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest