Momente critice pentru Dani Oțil! A chemat ambulanța din cauza unui atac de panică: „Am izbucnit în lacrimi” VIDEO

 

Pare că are o carcasă de fier, greu de spart, dar iată că altul este adevărul în ceea ce îl privește pe Dani Oțil. Sub imaginea de bărbat dur pe care și-a creat-o, se află un om vulnerabil care a fost la un pas de colaps din cauza unei decepții în dragoste.

În cadrul unui interviu oferit pentru Xtra Night Show, Dani Oțil și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre cel mai greu moment din viața sa. Moderatorul emisiunii matinale de pe Antena 1 a povestit că a făcut un atac de panică după ce „i s-au dat papucii”.

 „Am avut un atac de panică, de necaz din dragoste. Am avut un moment critic, nu am mai spus asta nicăieri și niciodată. Atunci mi-a căzut total cerul în cap și am izbucnit în plâns.” a spus Dani Oțil.

În căutarea unui umăr pe care să plângă, Dani Oțil s-a îndreptat imediat spre casa prietenului și colegului de platou, Răzvan Simion, care îî era vecin și cu care împărțea curtea. Aflat într-o ceartă cu soția sa, Dani le-a întrerupt discuția aprinsă și le-a spus că se simte foarte rău și este la un pas de leșin.

„Mi-am dat seama că nu ar trebui să intervin în cearta lor, să le stric cearta. Am ajuns sfârșit pe terasă, ei doi cu un pahar de vin roșu în față. M-am așezat pe un scaun și le-am zis că nu vreau să le stric circul, dar sincer există, din toate simptomele, 5% șanse să mor. Și că urmează să-mi fie foarte rău și că probabil o să leșin, o să lipsesc câteva minute dintre noi, dar că o să revin”, a dezvăluit Dani Oțil, extrem de sincer.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest