Momente cumplite pentru Sânziana Buruiană! Tatăl ei a murit

 

Sânziana Buruiană este în culmea disperării! Vedeta trece prin clipe grele, după ce tatăl său a murit în cursul zilei de astăzi.

Tatăl Sânzianei Buruiană se confrunta cu probleme grave de sănătate încă de la sfârşitul lunii iunie. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro în acea perioadă, arătau sentimentele de tristeţe care o acaparaseră pe vedetă.

În ziua ei de naştere, Sânziana Buruiană a postat un mesaj pe una din reţelele sociale pe care este activă, în care le mulţumea admiratorilor pentru toate urările frumoase, dar în acelaşi timp a făcut şi apel la bunătate şi compasiunea oamenilor, cărora le-a cerut să se roage pentru tatăl ei.

 "Vă mulţumesc pentru toate urările frumoase şi sunteţi alături de mine într-un număr atât de mare... cei care vor să-mi facă un cadou să spună o rugăciune pentru tatăl meu, este cel mai frumos cadou pe care îl pot primi! Îţi multumesc Doamne pentru semnul pe care mi l-ai dat!", a scris Sânziana Buruiană atunci. 

Chiar dacă pe 17 august, lucrurile păreau că se îndreaptă spre o direcţie bună, în ceea ce privea sănătatea tatălui său, din păcate acesta a pierdut lupta.

"De trei luni încerc să-i dau energie, îl vizitez în fiecare zi şi încerc să-i dau putere să lupte în continuare pentru că a suferit o operaţie foarte grea pe cord. Acum, are leziuni neurologSice destul de mari. În acest moment, eu şi mama căutăm o clinică unde să fie şi în siguranţă. Încă se află în secţia de terapie intensivă şi până nu găsim soluţia cea mai bună, nu putem evolua. Doctorii îl îngrijesc, dar cu timpul, dacă stai în pat, muşchii se atrofiază. Trebuie să facă neaparat o recuperare, ori aici, ori în afară. Din păcate, sunt doar eu cu mama în această luptă. Colegii tatei nu s-au implicat şi sunt dezamăgită şi ne rugăm la Dumnzeu să-i dea o şansă şi să-şi revină (...) A ieşit din comă, este treaz, respiră singur, dar încă este hrănit artificial", a declarat Sânziana Buruiană la "Star Matinal e pe Val".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest