Momente de coșmar pentru Brigitte Sfăt! A fost bătută cu bestialitate de bărbatul iubit! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Brigitte Sfăt este o femeie de succes! Căsătorită cu bărbatul iubit și mai ales, un om împlinit. Însă toată fericirea a venit după multe încercări și probleme pe care le-a avut de-a lungul anilor! Căsnicii eșuate, ani de închisoare, înșelată, dar și momente critice. Zâmbetul ei ascunde chiar și bătăi crunte!

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre fostul ei soț, alături de care a trăit clipe de coșmar. După întâmplarea nefericită cu primul soț care a murit din cauza unui infarct, bruneta a rămas cu toată averea de gestionat. Dar și cu un copil de crescut. Apoi l-a cunoscut pe al doilea soț cu care a dorit să își refacă viața, cu speranța că își va găsi sufletul pereche și va trăi liniștită.

Lucrurile au fost frumoase la început, iar bruneta s-a și mutat împreună cu al doilea soț, la Timișoara, între 2006 și 2010. Relația nu a fost presărată numai cu momente frumoase, însă Brigitte spera că se va îndrepta totul și căsnicia va intra pe un făgaș normal. Dar ce avea să urmeze a fost un coșmar de nedescris. De la certuri banale, fostul soț a ajuns să îi aplice lovituri care puteau să îi fie fatale!

„Soţul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Şi ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieşit din casă în pantaloni scurţi, am fugit aşa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit şi m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul şi am plecat”, a spus Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă a fost casătorită de patru ori. După moartea primului soț, bruneta s-a recăsătorit cu Ovidiu Torj, fiind și cel care i-a aplicat tratamente extrem de violente. După divorțul de bărbatul violent, bruneta s-a căsătorit cu Ilie Năstase, de care s-a despărțit și divorțat. Liniștea și fericirea le-a regăsit cu adevărat în brațele lui Florin Pastramă, cu care este și însărcinată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest