Momente de cumpănă pentru Cătălin Botezatu! Designerul va ajunge din nou pe mâna medicilor

 
+2 click pentru
galerie

Cătălin Botezatu ne-a obişnuit cu viaţa sa hiperactivă, însă stresul acumulat şi-a pus amprenta asupra sănătăţii sale. Celebrul designer va trece din nou prin emoţii mari, în luna mai.

Celebrul designer ne-a obişnuit cu energia sa molipsitoare şi cu zâmbetul care persistă pe faţă, chiar dacă lucrurile nu sunt chiar roz pe toate planurile.

"Nu ştiu dacă la mine se poate spune că sunt liniştit. Sunt împlinit pentru că fac lucrui frumoase. Tocmai am terminat costumele pentru un film Exodus to Sanghai, un film care va merge la Cannes. Din acest punct de vedere sunt un om liniştit. Din alte puncte de vedere, nu le poţi avea pe toate," a spus Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

În mai se împlineşte un an de când Cătălin Botezatu a fost operat pe cord. În doar câteva săptămâni, designer-ul va trebui să meargă din nou la medic.

"O să merg la un control acum în mai, de care mă tem pentru că în mai se împlineşte un an de când am făcut acea operaţie destul de gravă pe inimă şi e un control destul de delicat pentru că iarăşi trebuie umblat acolo, iară trebuie văzut şi am puţină teamă deoarece nu am mai ţinut un regim. De fapt la mine, regim înseamnă stres pentru că cel mai mare rău pentru mine şi pentru inima mea este stresul şi din el beneficiez din plin, dar Dumnezeu cu mila. Dacă va fi să fie bine, va fi bine. Dacă nu, asta e," a mai designerul.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captura Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest