Momente de groază pentru Adrian Minune! A fost mutilat pe viață! „Țâșnea sângele”

 

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, dar cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc experiența nefastă prin care a trecut atunci când avea doar patru ani. Experiență, în urma căreia, a rămas mutilat pe viață.

În urmă cu ceva timp, Adrian Minune a vorbit cu lux de amănunte despre drama a cărui protagonist a fost, în copilărie și care l-a marcat. Manelistul a povestit cum a fost mușcat de un câine agresiv, care aproape l-a lăsat fară un deget. Incidentul a lăsat urme adânci, atât în psihicul artistului, cât și pe degetul afectat.

La vârsta de 4 ani, pe timpul răposatului „Ceașcă”, se obișnuia ca în pragul sărbătorilor de iarnă să ni se dea pomul de iarnă, cadouri de sărbători și bunica mea m-a lăsat să merg singur la grădiniță, pentru că era aproape… și aveam niște pantofiori din lac, m-am sprijinit de un gard să mă șterg pe pantofi de noroi. Un câine a venit și m-a mușcat de deget foarte tare, mi-a secționat degetul, se mai ținea într-o pieliță… Este mutilat pe viață… m-am speriat, țâșnea sângele, am fugit spre casă.” a povestit Adi Minune, în urmă cu ceva timp, pentru Antena Stars.

Din fericire, degetul a putut fi salvat cu rapiditate. Odată ajuns acasă, mătușa lui Adrian Minune a intervenit imediat și l-a dus la spital, unde cadrele medicale i-au pus degetul la loc, în ciuda complicațiilor pe care le-au întâmpinat din cauza gravității mușcăturii.

„Mătușa mea m-a luat în brațe, am fugit la dispensar, mi-au dat cu apă oxigenată și cu rivanol, mi-a pus degetul la loc. Osul era rupt, dar s-a sudat… a crescut unghia aiurea. Se vede aici să s-a lipit așa cum a dat Dumnezeu. Am mai pățit după aceea ca 4-5 câini să mă pună jos, la câțiva ani, și apoi mare, eram cu Dan Armeanca la un hotel”, a mai spus manelistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest