Momente delicate pentru Rona Hartner! Sora vedetei, în prima linie împotriva virusului COVID-19!

 

Rona Hartner trece printr-o perioadă dificilă. Pe lângă faptul că pandemia de coronavirus a făcut-o să se izoleze în casă, departe de fiica sa, printre motivele de stres se află și sora artistei care face parte din cadrele medicale care luptă, în prima linie, împotriva noului coronavirus.

Sora mai mare a Ronei Hartner, Rinda, lucrează de ani buni într-o clinică din Canada. Cadrul medical în vârstă de 49 de ani intră, zilnic, în contact cu bolnavii de coronavirus. Și așa cum era de așteptat, Rinda este un adevărat exemplu pentru Rona, care extrem de mândră de sora ei.

Vedeta a postat un mesaj pe contul său personal de socializare, în care a mărturisit că o consideră eroina ei. „Sora mea, eroul meu! Rinda Hartner! Sora mea în misiune pentru a salva vieţi! Curaj, Domnul fie cu tine, eşti în linia întâi!”, a scris Rona Hartner, pe Facebook.

Mai mult de atât, într-un interviu pentru click.ro, vedeta a ținut să îi laude meritele adunate în aproape un sfert de veac pe băncile facultăților. „La bază a făcut Facultatea de stomatologie în România, după care de două ori Chimia. Este născută în 1971, are 49 de ani, şi este plecată în Canada din 1999. Acum susţine congrese peste tot şi este cea care se ocupă de toată coordonarea crizei la Montreal! Ea formează echipele, se duce în toate spitalele, în 20 de locaţii diferite şi se ocupă de toate echipele. E realmente în contact cu microbul!”, a dezvăluit Rona Hartner, pentru Click!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest