Momente dificile pentru Carmen de la Sălciua! Artista s-a despărțit, din nou!

 
+2 click pentru
galerie

Carmen de la Săclciua trece prin momente dificile! Cântăreața s-a despărțit, din nou și i-a spus „Adio” unui lucru drag inimii ei. 

Carmen de la Sălciua nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind arhicunoscută pe plaiurile noastre. Se bucură de un succes uriaș pentru ceea ce face, motiv pentru care și-a făcut cadou un bolid de aproximativ 50 de mii de euro. După perioada în care fosta lui Culiță Sterp se mândrea peste tot cu noua achiziție, a venit momentul ca artista să își ia adio de la mașina roz care a purtat-o pe drumuri lungi.

În doar câteva minute, Carmen de la Sălciua a câștigat o sumă frumușică de bani, de pe urma autoturismului de lux. “Are un nou stăpân acum, căruia îi doresc să o stăpânească fără incidente.” A scris Carmen de la Sălciua pe pagina sa de instagram.

Pare că pretențiile artistei cresc pe zi ce trece și putem observa că bruneta a început să facă tot felul de schimbări în viața ei, mai ales de când a divorțat. În urmă cu ceva timp, artista a apelat la ajutorul medicilor și și-a schimbat complet dantura. Și-a pus fațete dentare, dar asta după ce și-a operat nasul, și-a mărit buzele și și-a făcut fel și fel de intervenții pentru înfrumusețare. Plus tratamente corporale pentru a arăta impecabil.

Se spune că femeile încep să facă tot felul de schimbări în viața lor atunci când se simt bine. Se pare că și Carmen trece printr-o perioadă bună. Oare o prezență masculină să fie de bine pentru toate aceste transformări?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest