Momente dificile pentru Dana Rogoz! Va naște în câteva zile, în vârf de pandemie! „Cum aș putea rezista?”

 

Chiar dacă se află într-una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale, fericirea Danei Rogoz a fost umbrită de pandemia de coronavirus. Actrița urmează să nască, în doar câteva zile, iar din cauza măsurilor de siguranță impuse de autorități în contextul actual, nu va avea pe nimeni lângă ea atunci când va deveni mămică pentru a doua oară!

Dacă vestea că este însărcinată pentru a doua oară i-a adus Danei Rogoz o mare împlinire sufletească, iată că lucrurile s-au schimbat puțin, din cauza stresului pe care i l-a cauzat pandemia de coronavirus. Nu doar că nu va avea pe nimeni alături în momentul operației, ci după anumite probleme de sănătate, medicul său a decis să nască prin cezariană, intervenție ce îi va îngreuna experiența trăită singură în spital.

Chiar și așa, Dana Rogoz încearcă să rămână optimistă, indiferent de teama enormă pe care o are să nu se infecteze cu virusul COVID-19. Frumoasa actriță a scris un mesaj pe blog-ul său personal, adresat fetiței sale încă nenăscută, în care a mărturisit că deși o să îi fie greu fără soțul său alături, în timp ce va fi internată în spital, exact în vârful pandemiei de coronavirus, va face tot ce îi va sta în putință să se descurce, ca să aibă grijă de ea și de fetița sa.

„Încerc, aşadar, să îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viaţă, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunţă a fi vârful epidemiei de coronavirus în România. Ştii, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică şi sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de tine cât mai repede şi fără alt ajutor. O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, ştiu deja”, a mai scris actrița.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest