Momente dificile pentru Jador și Culiță Sterp! De ce le-a fost ștearsă piesa de pe YouTube

 

Jador și Culiță Sterp au primit o lovitură cruntă. După ce au rupt topurile muzicale cu noua piesă lansată, melodia le-a fost ștersă de pe YouTube, iar motivul a fost dezvăluit chiar de fostul soț al lui Carmen de la Sălciua.

Culiță Sterp a dezvăluit că linia melodică a piesei lansată cu Jador a fost împrumutată de la un artist din Albania. Așa cum era de așteptat, creația muzicală a facut furori în trending și s-a bucurat de foarte multe vizualizări, ajungând la un număr incredibil de 10 milioane de oameni.

Însă fericirea nu a ținut prea mult, iar asta pentru că artistul albanez nu și-a respectat partea de înțelegere și a solicitat ca piesa să fie ștearsă și toți banii pe care Culiță Sterp și Jador i-au obtinut, de pe urma melodiei, până în momentul de față, să fie direcționați în conturile lui.

„Eu vorbisem cu băiatul ăla care cântă originala, din Albania. Am printul cu el (n.r. print-ul conversației) și l-am întrebat dacă putem să facem un cover după piesa lui. Până la urmă nu a fost cover că am piesa seamănă cam 70%. Cover înseamnă să semene 100%. Noi am schimbat ritornele, am schimbat multe chestii și a zis că da, putem să facem, nicio problemă”, a precizat Culiță Sterp, conform Playtech.

A dispărut din Trending. A apărut în contul albanezului

Odată cu plângerea făcută, artistul albanez a făcut ca piesa celor doi să fie ștearsă de pe contul celor doi și să apară în contul lui, astfel el bucurându-se de toți banii pe care urmează să îi încaseze din numărul de vizualizări.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest