Momente grele pentru Ruby! I s-a deschis operaţia, după ce și-a pus silicoane! „Era carne vie”

 

Ruby a trecut printr-o experienţă traumatizată! Pentru că vrea să arate cât mai bine pentru fani, vedeta are mare grijă de imaginea ei şi ori de câte ori are ocazia, apelează la intervenţia medicului estetician. Numai că recent, artista a avut parte de un episod, de-a dreptul, cumplit!

Întotdeauna cu zâmbetul pe buze, ai putea spune că Ruby nu are nicio problemă în viaţă. Dar lucrurile nu stau deloc aşa! Vedeta a fost protagonista unui episod terifiant, în urmă cu şapte ani, iar acum şi-a făcut curaj să vorbească cu lux de amănunte.

Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, bomba sexy a vorbit deschis despre experienţa şocantă ce i-a adus traume severe. Ruby a mărturisit că se afla la începutul carieri muzicale, când a decis să îşi pună silicoane. Intevenţia a decurs conform planului, doar că medicul i-a recomandat să nu depună efort, în perioada de recuperare, pentru a nu apărea complicaţii pe parcurs. Dar ce să vezi? Artista nu i-a dat ascultare, iar la numai o zi după operaţie, artista a urcat pe scenă unde a susţinut un concert!

Iar pentru că după faptă-i şi răsplata, Ruby a trecut prin cele mai cumplite momente ale vieţii sale. I s-a deschis operaţia, iar la câteva săptămâni a fost nevoită să îşi facă o noua intervenție la nivelul sânilor.

"În ultimii 7 ani am avut complex. Eu nu mi-m văzut sănii de foarte multe ori, am zis că mă accept aşa cum sunt, dar nu era aşa. Toată vina a fost a mea, nu am ascultat indicaţiile medicului, nu am purtat bustieră. Mi s-a dschis operaţia, era carne vie, m-am dat cu alifie şi mi-am pus leocoplast, nu mai ştiu ce era în capul meu atunci", a spus Ruby la XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest