Momente pline de emoție la Splash! Vedete la apă! Maria Constantin, cu ochii în lacrimi după ce a fost cerută în căsătorie!

 

Emoțiile au atins cote maxime la ultima ediție a Splash! Vedete la apă. Și asta pentru că în timpul filmărilor a avut loc o cerere inedită în căsătorie.

 

Maria Constantin nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în momentul în care iubitul ei, Robert Stoica, a îngenuncheat în fața ei pentru a-i adresa marea întrebare. Văzând-o pe cântăreață cât de îndrăzneață este, dornică să execute salturi spectaculoase de la trambuline, în cadrul emisiunii Splash! Vedete la apă, Robert Stoica și-a luat, la rândul lui, inima în dinți și a îndrăznit să o ceară de soție.

 

Firesc, a fost vorba de o cerere inedită în căsătorie. Aparent timid, bărbatul a intrat în platoul emisiunii, a îngenuncheat în fața alesei inimii lui și a spus: „Vă deranjez și eu puțin... Iubire, văzând că ai avut curajul să faci treaba asta, mi-am făcut și eu curajul să te cer de soție. (...) Vrei să fii soția mea? Îl punem naș pe Nea Mărin”.

 

Luată prin surprindere, Maria Constantin nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și au podidit-o lacrimi de fericire. După ce a spus marele DA, cântăreața i-a invitat pe toți cei din platou la nuntă, în frunte cu Nea Mărin de care s-a arătat foarte atașată. „Mulțumesc, iubitul meu. Da! Numai, gata, s-a terminat, nu mai trebuie să sar, nu? Nea Mărin, vii la nuntă, da? Toți veniți”, a spus Maria Constantin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest