Momente şocante! Oana și Viorel Lis, în pericol de moarte din cauza unor scurgeri de gaze: „Era să sar cu blocul în aer” VIDEO

 

Oana şi Viorel Lis au fost în pericol de moarte! O greşeală putea să le aducă sfârşitul, dar din fericire au fost salvaţi în ultimul moment. Însă din cauza șocului suferit, soția fostului primar al Capitalei nu se mai poate dormi noaptea.

Oana Lis a trecut prin momente groaznice atunci când din cauza pandemiei a fost nevoită să gătească. Învățată să mănânce numai la restaurante de fițe și să se răsfețe, soția fostului edil al Capitalei a trebuit „să descopere” bucătăria. Și cum nu a folosit niciodată aragazul, vedeta era la un pas să transforme o sesiune de gătit, într-o reală tragedie.  

Contactată de reporterii Antena Stars, Oana Lis a dezvăluit ca a trecut prin una dintre cele mai cumplite momente ale vieții sale în momentul în care a simțit gaze în locuința sa. „Într-o seară am avut o cumpănă mare, mai mare decât COVIDul.  S-a declanșat alarma de gaze. Am repornit gazele, am crezut că din cauza dezinfectantului a făcut alarma. Am început să sun la firme, dar era târziu. Câteva nopți nu am dormit din cauza asta. Mi-era frică. Apoi au venit cei de la gaze, iar cine a locuit înainte a făcut o lucrare cum nu trebuia făcută. Chiar era să se producă o deflagrație destul de mare, să sar cu blocul în aer.” a spus Oana Lis.

Unul din motivele pentru care nu și-au putut comanda mâncare zilnic este de natura financiară. Atât Viorel Lis, cât și Oana, dispun doar de pensia fostului edil al Capitalei care constă într-o sumă modică de 3.700 de lei pe lună.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest