Mona Dansatoarea și-a încălcat promisiunea și s-a întors la fostul iubit: ”A fost o împăcare…”

 

Cea mai cunoscută dansatoare de manele s-a întors la partenerul despre care spunea că o maltratează.

 

Mona Dansatoarea a luat o decizie cel puțin bizară, hotărând să mai dea o șansă bărbatului despre care, nu cu mult timp în urmă afirma că ă maltratează atât fizic, cât și psihic. În exclusivitate la Antena Stars, cunoscuta dansatoare de manele a povestit cum a decurs împăcarea, dar a dezvăluit și faptul că a fost sunată de o altă femeie care i-a transmis că știe că a făcut lucruri interzise la îndemnul bărbatului respectiv.

 

"A fost o împăcare. Ne-am întâlnit. Eu nu am vrut. Am încercat să fiu un om bun.Ieri ne-am întâlnit și am fost să mâncăm. Am fost la o cafenea și am discutat. Apoi am venit acasă. Mai apoi, am fost contactată de o femeie care mi-a spus că știe că fostul iubit m-a pus să fac lucruri interzise.", a spus Mona Dansatoarea la Antena Stars.

 

 

Împăcarea dintre Mona și fostul partener este măcar surprinzătoare, dacă avem în vedere declarațiile vedetei făcute nu cu prea multă vreme în urmă: "Este un om care nu are scrupule și pot să mă trezesc cu el peste mine oricând. Am plecat de acasa ca era nevoie sa ma refac. Daca eram acasa, luam legatura cu el. De fiecare data revine reclacitrant. Aseara ne-am certat iar pe video și de nervi a muscat din telefon. Cu siguranta daca eram langa el ridica iar mana la mine. El are relații cu mai multe domnișoare, nu este cumințel și nici un om curat. El a ramas tot cu vorbele lui urate, cu fetele lui și vrea ca aici sa imi revin."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest