Moni strânsă la pungă! Bogată, dar cumpătată

 

Deşi se răsfaţă cu haine şi bijuterii care mai de care mai scumpe, maşini şi vacanţe, se pare că Monica Gabor nu a devenit mai darnică. Poate şi din cauza faptului că a cunoscut, mică fiind, sărăcia şi nevoile. Şi n-ar fi singura vedetă excesiv de cumpătată.

Conform celor de la Libertatea, un apropiat al fostului cuplu Moni-Iri a povestit o întâmplare a cărei protagonistă a fost doamna ex-Columbeanu, întâmplare care o plasează pe Monica în gaşca zgârciţilor din showbiz-ul românesc.

Cuplul se afla într-un hotel de lux din Mamaia când Irinel, mai puţin chibzuit, i-a dat bacşiş portarului o hârtie de 10 lei. Numai că Monicăi i s-ar fi părut că suma este exorbitantă, s-ar fi întors şi i-ar fi cerut banii înapoi omului, trimiţându-l la muncă, nu la întins mâna.

Monica nu este însă singura vedetă cu arici la buzunar. Un alt celebru zgârcit pe seama căruia colegii fac o mulţime de glume este Dan Negru, despre care se spune că ar putea să umple o valiză cu banii pe care i-a câştigat din televiziune, dar e exagerat de cumpătat când vine vorba să cheltuie. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest