Monica Anghel, desfigurată total! A trecut prin clipe teribile! Ce a păţit artista VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Monica Anghel a fost desfigurată total, iar drept mărturie stă chiar o fotografie pe care a postat-o aceasta în mediul virtual. Fanii artistei au fost de-a dreptul şocant după ce i-au văzut chipul plin de vânătăi.

În cadrul emisiunii „Star la Mare Fitza”, Monica Anghel a oferit detalii despre starea de sănătate în care se află, cât şi despre motivele pentru care a ajuns să aibă faţa desfigurată. Se pare că s-a rănit în timp ce călărea, echitaţia fiind una dintre cele mai mari pasiuni ale sale.

Din fericire, artista este foarte bine şi nu a păţit nimic grav, exceptând rănile la nivelul feţei: "Sunt foarte ok, n-am fracturi. E perfect. Prietenul meu a achiziționat încă un cal și eu m-am dus în vizită și am încălecat și am vrut să fac o manevră nu foarte complicată, dar pe care n-am mai făcut-o, și nici nu cunoșteam calul, am vrut să săr peste un mic obstacol și am sărit doar eu. Problema este că eram foarte instructorul meu și de aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Apropo de buza umflată, cred că mi-a sta bine să am acid hialuronic. Normal că mă urc din nou pe cal, dar doar cu instructorul.", a povestit Monica Anghel, la Antena Stars.

Cum se menţine în formă Monica Anghel, după ce a slăbit 30 de kilograme

De când a slăbit foarte mult, Monica Anghel este de nerecunoscut și se află într-o continuă transformare. Într-un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, frumoasa vedetă ne-a prezentat, pas cu pas, cum se menţine în formă!

Monica Anghel a reuşit să slăbească 30 de kilograme, dar nu fără sacrificii. Acum doi ani, artista a decis să îşi schimbe radical viaţa şi să ajungă la silueta mult visată. Iar acum vrea să se tonifieze şi să îşi sculpteze corpul. Tocmai de aceea, Monica Anghel s-a apucat de sală şi nu se lasă până nu arată cum îşi doreşte.

“Eu vin în fiecare zi la sală. Am făcut 100 de genuflexiuni, am făcut febră musculară şi asta înseamnă că lucrez corect. (…) Eu fac ceea ce mi se spune. După antrenament, am energie pentru toată ziua. Pe mine nu mă interesează să fac muşchi, că eu oricum sunt mai mare şi cu musculatura foarte mare, nu mă interesează. Pe mine mă interesează ca musculatura să fie bine definită şi surplusul de grăsime să dispară” a declarat Monica Anghel pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest