Monica Anghel, dezvăluiri despre modul în care a slăbit: „Mulți au spus că mi-am tăiat stomacul”

 

Cunoscuta cântăreață a dorit să facă lumină în privința modului în care a dat jos mai multe kilograme.

 

Monica Anghel a slăbit foarte mult și are acum o siluetă de invidiat. După ce mulți au considerat că a reușit să dea jos atâtea kilograme prin intervenție chirurgicală și cu ajutorul pastilelor de slăbit, vedeta a spus, într-o intervenție exclusivă la Antena Stars, că lucrurile nu au stat deloc așa.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Monica Anghel a spus tot adevărul despre siluetă, după ce mulți au acuzat-o că s-a operat și că a luat pastile pentru slăbit. Vedeta are acum o siluetă perfectă, iar majoritatea care au văzut-o cum arată, au acuzat-o. Iată ce mărturisiri a făcut artista!

„Știi, foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul. Dacă mi l-aș fi tăiat, știți bine că v-aș fi spus. Aduceți-vă aminte când am căzut de pe cal și mi-am pus poze cu mine pe rețelele de socializare, desfigurată. Deci, știți bine că eu nu sunt genul de om care să am ceva de ascuns”, a declarat Monica Anghel la Antena Stars.

 

Artista a spus că a slăbit pe cale naturală și nu cu ajutorul pastilelor ori picăturilor. Ea le-a recomandat totodată oamenilor să nu cumpere produse de pe internet care se folosesc de imaginea ei sau a altor vedete, spunând că nu a folosit așa ceva: „Alții au spus că am slăbit cu nu știu ce picături luate de pe net. Nu, nu am luat nicio picătură. Problema este că sunt unele site-uri fantomă, care se folosesc nu doar de imaginea mea, ci și de imaginea altor persoane publice și spun că eu, X, Y, am fi slăbit cu nu știu ce picături, pilule și așa mai departe. Dar nu este adevărat! Eu îi îndemn pe oameni să nu se mai ia după tot ceea ce văd pe rețelele de socializare. Dacă mă vedeau pe mine și vorbeam eu, Monica, despre un produs, da! Dar, așa, o poză poate să o fure oricine și iată ce se întâmplă. Eu sunt un om energic. Mă simt foarte bine, analizele sunt foarte bune, ceea ce iarăși este foarte important”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest