Monica Anghel, dezvăluiri șocante! A vrut să se sinucidă din cauza unei operații eșuate: “M-am trezit cu burta tăiată”

 

Când spui Monica Anghel te gândești la artista care aducea buna dispoziție în casele tuturor. O vedeai mereu binedispusă și cu zâmbetul pe buze, însă, în sufletul ei ascundea o poveste dureroasă.

În anii tinereții, Monica Anghel s-a confruntat cu probleme cu greutatea. A tinut zeci de diete, a făcut mult sport și s-a asigurat tot timpul că face ceea ce trebuie pentru a avea silueta mult visată, însă cu toate acestea, artista nu arăta așa cum își dorea. Astfel că la un moment dat, a apelat la o intervenție chirurgicală pentru a scăpa de surplusul de grăsime, dar a fost traumatizată de rezultat.

În momentul în care a ieșit din operație, Monica Anghel a trăit șocul vietii sale. O banală operație ar fi adus-o in pragul morții. Artista avea abdomenul necrozat, dureri cumplite, iar în presă, s-ar fi spus chiar că în acele momente si-ar fi dorit să încheie socotelile cu viața. Speriat de rezultatul operației, medicul care a făcut intervenția, a fugit din țară.

„Eu ştiam că trebuie să fie două incizii mici, într-o parte şi alta a abdomenului, iar când m-am trezit cu toată burta tăiată mi s-a făcut rău!”, a mărturisit Monica Anghel în cadrul unei emisiuni.

Salvarea Monicăi Anghel avea să vină puțin mai târziu, din partea unui renumit chirurg, care în urma unor operații complexe a reusit sa o vindece complet. Soarta a făcut ca Monica sa se îndrăgostească de salvatorul ei și nu a trecut mult timp până cei doi au devenit soț și soție.

Se pare că în urma noii intervenții organismul artistei a fost dat peste cap, motiv pentru care artista s-a îngrășat considerabil. Și chiar ea a dezvăluit că nu are o greutate constantă și tocmai de aceea, atunci când reușește să slăbească, la fel de repede pune kilogramele la loc.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest