Monica Anghel, nevoită să slăbească din cauza problemelor de sănătate! „Trebuie să mă operez imediat” VIDEO

 

Monica Anghel a reuşit sa topească nu mai puţin de 25 de kilograme, reuşind să câştige respectul şi admiraţia tuturor celor din jur. Dar nu mulţi sunt cei care cunosc că problemele de sănătate au fost cele care au stat la baza ambiţiei sale.

Atunci când îşi propune ceva, reuşeşte! Exact cum le-a arătat şi celor din jur! După ce preţ de un an de zile s-a confruntat cu o boală serioasă, Monica Anghel a fost nevoită să meargă la un control medical, pentru o analiză minuţioasă a organismului său. Unul dintre simptomele care au făcut-o să ajungă pe patul de spital a fost amorţirea piciorului şi atunci a ştiut că trebuie să ia măsuri.

Boala cu care s-a confruntat Monica Anghel este extrem de cunoscută în rândul persoanelor supraponderale! Hernia de disc i-a dat mari bătăi de cap, iar pentru că nu putea fi remediată altfel decât printr-o intervenţie chirurgicală, vedeta a fost nevoită să slăbească.

„Din cauza herniei de disc nu îmi mai simţeam piciorul drept. Puteam să merg, dar mă sprijineam pe stângul, iar dreptul nu-l simţeam. (...) Toţi mi-au spus că trebuie să mă operez imediat. Era vorba de o operaţie pe coloană.(...)Nu mi-am tăiat stomacul. Mi-am tăiat coloana, anul trecut, iar în urma operației, medicul mi-a zis că ar fi bine să slăbesc”, a povestit Monica Anghel, la o emisiunea TV.

Vedeta a mărturisit şi care a fost motivul pentru nu a încercat să slăbească înainte să se confrunte cu problemele de sănătate: „Eu, în toți anii în care am fost supraponderală, nu mă vedeam așa, nu mă vedeam grasă. În oglindă, când mă uitam, nu vedeam că sunt grasă”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest