Monica Davidescu, despre secretele căsniciei de 26 de ani cu Aurelian Temișan: ”Fiecare critică înseamnă că ne perfecționăm pe viitor”

 

Actrița este căsătorită din 1996 cu Aurelian Temișan și a dezvăluit, în exclusivitate la Antena Stars, secretele unui mariaj atât de lung.

 

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz-ul românesc. O dovedește longevitatea relației lor, fiind căsătoriți încă din 1996. În exclusivitate pentru Antena Stars, Monica Davidescu a mărturisit că ea și Aurelian Temișan nu au timp să se certe pentru că muncesc mult împreună și de fiecare dată doresc să îi surprindă pe spectatori.

 

Firesc, venirea pe lume a Dorei, copilul cuplului, nu a făcut altceva decât să sudeze și mai mult relația dintre cei doi actori, după cum a declarat în exclusivitate pentru Antena Stars Monica Davidescu: „A venit Dora, de fapt, am consultat un specialist și mi-a spus că va veni la timpul potrivit copilul, așa că a venit la timpul potrivit. (...) Noi muncim mult împreună, poate că dăm foarte multă importanță lucrului nostru, poate că dorim întotdeauna să aducem lucruri extraordinare în fața spectatorilor și nu avem timp să ne certăm. E destul de greu să primești criticile din partea soțului sau din partea soției. În timp, am învățat și acest lucru, pentru că fiecare critică înseamnă, de fapt, că ne perfecționăm pentru viitor”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest