Monica Gabor a găsit-o pe prietena Mădălina Apostol! Unde a dispărut aceasta: „Mă simt obligată să răspund”

 

A fost alertă printre vedetele din showbiz-ul românesc, după ce Mădălina Apostol nu a mai putut fi contactată de nimeni în ultima săptămână.

 

Nimeni nu a mai putut lua legătura cu Mădălina Apostol în ultima vreme, iar majoritatea prietenilor ei s-au gândit că ceva rău s-ar fi putut întâmpla cu cea care a avut o relație tumultuoasă cu milionarul Nick Rădoi. Fosta doamnă Columbeanu a fost în alertă maximă, relația de prietenie cu Mădălina Apostol fiind de notorietate.

 

După ce a anunțat că nu mai știe nimic de prietena ei, în scurt timp, Monica Gabor a reușit să dea de aceasta. Fosta doamnă Columbeanu, actuală Pink, a putut să răsufle ușurată și a ținut ulterior, la aceeași postare, să anunțe că a găsit-o pe prietena ei și că lucrurile sunt în regulă și nu s-a întâmplat nimic rău. Vedeta s-a speriat foarte tare, căci nimeni nu mai știa nimic de ea, nu mai răspundea la telefon și cu toții s-au gândit că ar fi putut să i se întâmple ceva. „Totul este bine cu prietena mea dragă. Dumnezeu e mare! Mulțumesc tuturor pentru ajutorul oferit.”, a scris Monica Gabor pe rețelele de socializare.

 

Dar ce s-a întâmplat cu fosta iubită a lui Nick Rădoi. Explicația a venit chiar de la ea. Mădălina Apostol a dezvăluit motivele care au determinat-o să nu mai intre pe Facebook și Instagram, să-și șteargă contul de WhatsApp și să nu mai răspundă nimănui la telefon.

”Va mulțumesc tuturor pentru îngrijorari! Mă simt obligată să răspund public deoarece am primit foarte multe mesaje. Nu prea înteleg de ce s-a făcut atâta zarvă, avand în vedere ca eu nu am deranjat pe nimeni și am decis să mi văd complet de viață. Totul este ok, I enjoy life! (...) Eu aveam de gând să vin cu niște vești extraordinare, dar m-am razgandit. Cele bune tuturor! God bless you!”, a scris Mădălina Apostol pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest