Monica Gabor a izbucnit! Nu s-a mai putut abţine şi a spus asta!

 

Încă suferă după tragicul eveniment! Monica Gabor a postat pe Facebook, în urmă cu câteva zile, un mesaj emoţionant dedicat mamei sale, dar a fost acuzată de presă, pe motiv că şi-a încheiat mesajul cu urarea „La mulţi ani, mami!”, una nu tocmai potrivită pentru cei trecuţi în nefiinţă.

Bruneta nu a mai rezistat criticilor răutăcioase la adresa ei, aşa că şi-a exprimat of-ul:

“Interesant... Oare când vom înceta să îi judecăm pe ceilalți? Oare când vom încerca să îi acceptăm cu bune și cu rele, înțelegând că acționează în funcție de viziunile, trăirile, traumele și experiențele lor personale?

De exemplu, în legătură cu trecerea mamei mele în neființă, sunt încă în unele momente în stadiul de negare... Încă nu pot să accept că nu mai există... Oare nu am dreptul să îmi alin această durere așa cum simt? De ce trebuie să îmi fie pus fiecare cuvânt și gest sub lupă?

Eu nu am dreptul să spun și să fac ce simt, atâta timp cât nu rănesc pe nimeni? Îmi dați voie să exist așa cum m-a creat Dumnezeu? Sunt doar câteva dintre multele întrebări pe care am să le adresez persoanelor care refuză să construim o lume mai bună.

Vă doresc din inimă să cunoașteți sentimentul de compasiune față de persoanele care trec prin încercări atât de grele. Indiferent de răspunsurile pe care trebuie să vi le dați vouă, nu mie, eu vă accept așa cum sunteți. “

Ce credeţi, are dreptate?

Sursa: agentiadepresamondena.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest