Monica Gabor nu a trecut peste pierderea mamei sale! Vezi cel mai cutremurător mesaj

 
+2 click pentru
galerie

Astăzi mama Monicăi și Ramonei Gabor ar fi împlinit 53 de ani . Fosta doamnă Columbeanu își exprimă suferința pe Facebook printr-un mesaj dureros dedicat mamei sale.

Veronica Bulai s-a stins din viață în vara anului trecut pe când se afla în vizită la Peștera Polovragi, fiind ucisă de o stâncă. Regretatul deces a lăsat un mare gol în viața Monicăi , alături de suferința ei a fost mereu iubitul său, Mr.Pink .

Monica cuprinsă de regrete postează următorul mesaj:

''Azi iubita mea mămică, așa cum îi plăcea ei să o chemăm, ar fi trebuit să împlinească 53 de ani. Când avem ocazia sa oferim iubire, respect și înțelegere în special celor care ne-au dat viața, ne comportăm inacceptabil cu ei. Când nu îi mai avem pe cei dragi printre noi, pentru totdeauna, realizăm cât de importanți au fost și vor rămâne pentru noi. Eu pot doar să îi onorez amintirea mamei mele și să îi apreciez pe tatăl meu, surorile mele și pe toți aceia care care sunt alături de mine și când sunt bine și când viața mă pune la încercare. Este tot ce mi-a rămas. Pentru cei care încă îi mai aveți pe dragii voștri părinți, frați, surori, prieteni, spuneți-le azi cât de mult îi iubiți și cât de mult apreciați tot ce au făcut pentru voi. Mai devreme decât vă puteți imagina poate sa fie prea târziu''.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest