Monica Gabor s-a căsătorit în mare secret, în America! Detaliile complete despre evenimentul discret/ VIDEO

 

Monica Gabor și Mr. Pink și-au unit destinele, iar evenimentul nu a fost deloc așa cum credea toată lumea că va fi. Reporterii Spynews.ro au aflat toate detaliile celui mai important moment din viața vedetei, chiar dacă cei doi amorezi și-au dorit să îl țină secret.  

În ciuda mariajului eșuat pe care l-a avut cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor și-a găsit liniștea și fericirea în brațele actualului partener de viață, Mr. Pink. Cei doi au devenit soț și soție, acum și cu acte-n regulă, dat fiind că până acum se comportau exact ca o familie, cu doi copii - pe Irinuca, fetița Monicăi cu Irinel Columbeanu și băiețelul lui Mr. Pink care se înțeleg extrem de bine.

Dar ce este de-a dreptul șocant, potrivit informațiilor obținute de Spynews.ro este faptul că uniunea nu a avut loc zilele astea, ci în urmă cu multe luni! Și evenimentul nu a fost deloc așa cum se aștepta toată lumea, ci cei doi au optat pentru un cadru discret, fără invitați.

A fost dată de gol de tatăl ei

Cine a făcut dezvăluirea că Monica Gabor este o femeie măritată, a fost chiar tatăl ei care a explicat care este motivul din cauza căruia, fata lui nu se putea întoarce înapoi în țară. Bărbatul a mărturisit că actele (n.r. de pe urma căsătoriei) sunt în schimbare.

 „Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, spunea tatăl surorilor Gabor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest