Monica Pop a rupt tăcerea! Dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu! „Cum să condamne un pacient la moarte sigură?”

 

De la jumătatea lunii mai, Mihai Constantinescu se află în comă, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Starea de sănătate a artistului este în continuare precară, iar Monica Pop a făcut dezvăluiri în ceea ce îl priveşte pe artist, după ce s-a speculat că ar putea fi deconectat de la aparate.

În atenţia Monicăi Pop a intrat subiectul stării de sănătate a lui Mihai Constantinescu, motiv pentru care a avut o părere vehementă despre situaţia actuală a artistului. Medicul oftalmolog a explicat de ce artistul nu poate fi deconectat de la aparatele care îl ţin în viaţă:

„Cum să condamne un medic un pacient la moarte sigură?! Terminați cu știrile nesimțite despre deconectarea de la aparate a lui Mihai Constantinescu, mare artist și drag prieten! Aceste lucruri nu au legatură cu realitatea! Pe lângă faptul că Simona, draga, sensibila și iubitoarea lui soție nu ar fi fost niciodată de acord, legea nu permite așa ceva în niciun caz. Nici deconectarea, nici eutanasia. Acestea sunt echivalate cu crima! Medicii au menirea de a da viata si sanatate, nu de a o lua cu buna stiinta! Cum sa condamne un medic un pacient la moarte sigura?! Ca sa nu uitam ca, daca exista o sansa cat de mica, trebuie facut totul pentru a o valorifica! Am vazut nenumarate cazuri de reusita! Si de esec! Dar, de ce sa nu speram si sa descurajam mereu cu rautate si stiri catastrofale?! Cei care publicati asa ceva, nu aveti nici suflet, nici Dumnezeu! Nici rude dragi care ar putea fi si ei candva intr-o grea situatie medicala?! Ati vrea sa se scrie la fel?”, a scris Monica Pop, pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest