Monica Pop, amenințată cu moartea, din cauza susținerii vaccinării! „Să am grijă că pot primi o lovitură în cap”

 
+2 click pentru
galerie

Monica Pop a fost amenințată cu moartea după ce s-a declarat o militantă a vaccinării obligatorie! Medicul oftalmolog a fost făcut plângere la Poliție, din cauza pericolului la care a fost expusă!

Monica Pop este unul dintre cei mai vocali medici din România, care își exprimă convingerile și părerile în mediul public, ori de câte ori are ocazia. Ultima temă abordată a fost cea vizavi de pandemia de coronavirus și despre haosul din spitalele din România.

Șefa Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din Capitală a dezvăluit că nu puține au fost dățile în care și colegii ei i-au susținut ideile, însă a fost rugată să nu le facă publice numele de teamă.

Chiar în urmă cu puțin timp, Monica Pop a povestit cum o bună prietenă de a sa a fost amenințată cu moartea după ce și-a exprimat punctul de vedere și a prezentat adevărul în situația respectivă.

Monica Pop a fost amenințată cu moartea

În timp ce făcea dezvăluirea despre buna sa prietenă, Monica Pop a spus că nici ea nu a fost ferită de asemenea experiențe, fiind și ea, la rândul ei, amenințată cu moartea, însă a făcut plângere la Poliție.

Se pare că amenințările au venit după ce a susținut că șefa de la Primiri Urgențe a Spitalului Oftalmologic s-a îmbolnăvit de rujeolă din cauza copiilor nevaccinați care au fost consultați de ea.

"Am primit de dimineaţă un mesaj de ameninţare cu moartea pe Facebook pentru că susţin vaccinarea şi pentru că, susţinea persoana respectivă, cu nişte cuvinte pe care nu le pot reproduce, de o vulgaritate fără egal, că vaccinurile sunt produse de evrei şi că omorâm populaţia şi că mor copiii dacă fac vaccinuri. Şi să am grijă cum merg pe stradă pentru că sunt maşini care mă pot lovi sau că pot primi o lovitură în cap, ceva de genul acesta", a povestit atunci dr. Monica Pop. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest