Monica Pop, declaraţii exclusive despre lupta cu cancerul! S-a operat a cincea oară

 

Monica Pop a trecut printr-o perioadă dificilă, asta după ce a fost nevoită să se opereze pentru a cincea oară de cancer. Starea ei de sănătate în aceste momente este una bună și speră să să-și revină cât mai repede.

Monica Pop a oferit în exclusivitate la Antena Stars detalii despre tot procesul prin care a trecut. Celebrul medic susține că a făcut niște recidive chiar sub tratament. Monica Pop a povestit prin ce a trecut un spital, dar și despre cadru medical.

''Marți seară am ieșit din reanimare și am venit direct acasă. Sunt bine, mă pregătesc să reiau activitatea. M-am operat imediat, după o oră-două de la internare, iar seara m-am trezit într-o secție de ATI. Rezerve cu pereți din sticlă. Deci, vedeam tot ce se întâmplă și ei vedeau înăuntru ce se întâmplă și ei vedeau înăuntru ce se întâmplă cu pacienții.

Intrau în rezervă numai mascați. Adică, avaeau bonetă, mască, mănuși, halat și păpuci. Intrau în rezervă de nu știu câte ori pe zi, analize de două ori pe zi. Fiecare pat era dotat cu tot ce trebuie pentru un pacient de genul acesta, pentru că nu stă oricine în anestezie și terapie intensivă. Am stat acolo pentru că am făcut mici probleme post-operator.

Este o boală severă, o boală gravă, dar tratabilă și uneori vindecabilă. Eu, din păcate, nu am făcut parte din ultimul gen pentru că am am făcut niște recidive. Este a cincea intervenție chirurgicală pe care o fac. Recidivele au apărut sub tratament. Deci, am făcut tot ce trebuia. Nici nu aveam de ales. Am făcut întotdeauna ce a trebuit și vreau să transmit tuturor pacienților oncologici să aibă întotdeauna curaj.

Eu mi-am făcut o schemă de viață. Am gândit într-un fel ca să pot trăi astfel încât să nu supăr pe nimeni în jur, nici familia, nici pe ceilalți și să pot supraviețui și eu în condiții psihice bune. Și anume, mi-am dus viața exact așa cum am făcut și până atunci. Sigur că făceam tratamentul în paralel, dar nu am lipsit din activitate aproape deloc, decât în perioadele în care am fost la spital. Am dus viața așa acasă, exact așa cum am făcut până acum.

Am făcut tratament și investigațiile radiologice așa cum au spus medicii, dar din păcate, o dată la câțiva ani am făcut o recidivă. Intervenția de săptămâna trecută a fost a cincea pentru această boală, dar sper să fie de lungă durată și să merg în continuare așa cum a mers până acum. , a declarat Monica Pop, în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest