Monica Tatoiu, apariţie incendiară în costum de baie, la 63 de ani! Imagini uluitoare cu fosta femeie de afaceri

 
+4 click pentru
galerie

Pentru Monica Tatoiu vârsta este doar un număr! La cele 63 de primăveri ale sale, fosta femeie de afaceri arată incredibil, iar dovadă stau chiar imaginile în care s-a afişat în costum de baie.

Cu o carieră solidă, Monicăi Tatoiu îi mai rămâne să se distreze la maximum! Şi asta şi face! După ce a muncit în fiecare zi din viaţa ei pentru a ajunge unde este şi pentru a-şi face un nume, iată că acum a venit momentul relaxării.

În ciuda faptului că are 63 de ani, fosta femeie de afaceri nu lasă deloc să se vadă acest lucru! Adoră să călătorească şi să experimenteze, iar pasiunile sale şi-au pus amprenta într-o manieră plăcută asupra corpului său. Monica Tatoiu este o împătimită a plajelor populare şi a plimbărilor cu iahturi, iar imaginile de mai jos stau drept mărturie.

GALERIE FOTO

Monica Tatoiu, secretul siluetei de invidiat

„Îmi pun botox şi acid hialuronic de vreo cinci ani de zile. Fac mezoterapie 8 săptâmâni toamna, 8 săptămâni primăvara, cu 200 de injecţii. Doare ca la balamuc. Dacă treceţi prin faţa clinicii când sunt acolo nu vă mai apropiaţi de ac. Fac mult sport, stau la soare, e vitamina D. Fac ski, înot, trăiesc ca şi cum ar fi ultima zi a vieţii”, spunea, în urmă cu ceva timp, Monica Tatoiu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest