Monica Tatoiu, despre acţiunea ANAF-ului împotriva averilor maneliştilor: "Cred au fost puşi în faţă pentru a se ajunge de fapt în altă parte!"

 
+2 click pentru
galerie

Averile maneliștilor și ale cămătarilor sunt în mare pericol! Guvernul le-a declarat din nou război persoanelor publice care nu își declară veniturile.

A fost demarată o acțiune în acest sens, iar ANAF va aduna date de la bănci, cadastru, notari și de la instituțiile unde sunt înmatriculate mașinile, ambarcațiunile și avioanele private. Mai exact, agenția va luat la puricat averile acestora.

"Eu nu cred că se va face nimic. Am citit documentul de la ANAF, privind modul în care se va face verificarea, eu nu cred că este la adresa maneliştilor şi cămătarilor, cred că este la adresa persoanelor publice, adică primarii, care vor fi aleşi într-un singur tur de scrutin la vară. Cred că maneliştii şi cămătarii au fost puşi în faţă pentru a se ajunge de fapt în altă parte. De ani de zile eu spun, că este foarte uşor să verifici câte taxe şi impozite plătesc ei, şi îţi dai seama că undeva este un scurt circuit," a spus Monica Tatoiu, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialele video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest