Monica Tatoiu, în culmea disperării! Este blocată în Franța de mai bine de trei luni: „Nu pot să vin acasă”

 

Monica Tatoiu nu trece printr-o perioadă deloc roz. Afacerista este departe de meleagurile natale și nu se poate întoarce în România, din cauza restricțiilor de circulație impuse în contextul pandemiei.  

Monica Tatoiu se află în Franța de mai bine de trei luni. Vedeta trebuia să se întoarcă pe 15 iunie înapoi în țară, alături de soț, doar că atunci când a ajuns în aeroport a fost oprită de autorități.

„Trebuia să fac check-in-ul pentru zborul din Paris spre București, dar România a trecut Franța în zona țărilor roșii, Franța care are un nivel de infectare mult mai mic decât Bulgaria și nu am cum să mai vin acasă.” a spus Monica Tatoiu.

Disperată din cauza interdicțiilor, Monica Tatoiu și-a făcut un alt plan „de atac”. Afacerista a mărturisit că ar face orice ca să revină  în țară. Astfel că atât ea, cât și soțul ei sunt pregătiți să se urce în primul avion spre o țară care nu este trecută de România în zona țărilor roșii, de unde se poate întoarce acasă.

„Mi-a zis mie DSP-ul... doamna Tatoiu, puteți declara pe propria răspundere că veniți dintr-o țară... adică vreți să aveți breaking news cu Monica Tatoiu că minte și cu poliția că mă încătușează și mă duce la un azil din ăla de mă amestecă cu toți fugitivii?”, a mai spus afacerista. 

A cedat nervos

Monica Tatoiu s-a arătat extrem de supărată pe faptul că nu i se permite să intre în țară și nu înțelege de ce. „Nu pot să vin acasă. E țara mea, nu pot să vin în țara mea, în patul meu. Nu știu de ce. Mi-am luat bilet să mă duc de la Paris la Viena. Este inadmisibil.” a încheiat vedeta. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest