Monica Tatoiu, mărturisire şocantă, în exclusivitate, la Star Magazin! Fiul său moşteneşte boala cu care ea luptă de la 24 de ani! VIDEO

 

Monica Tatoiu este o femeie întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Dar cu toate acestea, femeia de afaceri a trecut prin momente grele, încă de la vârsta de 24 de ani. Aceasta se confruntă cu o boală incurabilă, pe care a moştenit-o și fiul său.

Într-un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, Monica Tatoiu a vorbit despre boala cu care se confruntă de la vârsta fragedă de 24 de ani. Femeia de afaceri a fost diagnosticată cu psorizis din anii tinereţii, iar boala a fost moştenită de la tatăl său.

„Psoriazisul nu se vindecă şi se moşteneşte încrucişat. Tata a avut, eu şi acum, fiul meu. Şi-a lăsat barbă pentru că i-a apărut și pe faţă, pentru că a avut nişte părinţi stresanţi. Le-am spus tuturor fetelor, face parte din tine. Un bărbat te iubeşte că te iubeşte pentru tine, nu pentru că ai ceva. Dacă sunt din ăştia, nu merită să îți pierzi timpul. Oamenii care mă iubesc, mă iubesc pentru cum sunt şi cum gândesc. Oamenii care acoperă psoriazisul, el se accelerează. În relaţia cu soarele, se ameliorează. Şi fară creme pe bază de cortizon. Nu se vindeca, dar se ameliorează.” a mărturisit Monica Tatoiu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest