Monica Tatoiu, pregătiri intense de ziua ei de naştere! „Doamna de fier” va petrece într-un mod inedit! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Monica Tatoiu este una dintre cele mai stilate femei din România şi, în ciuda vârstei, se îmbracă extrem de elegant şi se bucură de o siluetă de invidiat şi un chip tânăr. În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, femeia de afaceri a oferit amănunte din vacanţa în care va merge pentru a-şi celebra ziua de naştere şi ne-a arătat şi garderoba demnă de vedetele de la Hollywood de care se bucură.

„Doamna de fier” ne-a primit în casa ei şi ne-a povestit unde îsi va face ziua de naştere şi ce ţinute va purta în vacanţă. Se pare că exact pe 21 iunie, când va împlini frumoasa vârstă de 63 de ani, va pleca în Franţa, unde va avea loc „Sărbătoarea Muzicii” - un festival care va ţine întreaga ţară într-o atmosferă de petrecere. Totodată, Monica Tatoiu ne-a arătat ţinutele de care este extrem de mândră şi ce stil vestimentar îi place să abordeze, în funcţie de contextele în care se află.

„Niciodată nu vă sărbătoriţi înainte de împlinirea vârstei, întotdeauna după. Aduce ghinion la copii. (...) Plec în Franţa pe 21 iunie, când este şi ziua mea şi este şi „Sărbătoarea Muzicii”. Am 10 ţinute: de la sport, la rochie, de la pastel, la culori tari. Sezonul ăsta nu se poartă scurt. Eu mă plictisesc repede, dar îmi place să fie perfectă ţinuta cu care ies din casă.” a declarat Monica Tatoiu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest